ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Trobada de microproductors de vi busca atraure turisme gastronòmic

www.andorradifusio.ad

Sant Julià de Lòria ha inaugurat aquest matí la segona Fira de microproductors de vi. En aquesta edició s'ha ampliat el nombre de cellers participants fins a 60. A més, des del departament de Turisme s'ha destacat que es tracta d'un esdeveniment que ha d'ajudar a convertir Andorra en un destí gastronòmic a la tardor.

Per segon any consecutiu la parròquia laurediana acull la Fira de microproductors de vi. Una de les novetats de l'edició d'enguany és la millora de l'espai que s'hi ha destinat, i és que s'ha ampliat la vela on es troben els diferents estands. El ministre de Turisme creu que la fira, que l'any passat ja va atreure molts visitants, s'ha de sumar a la resta d'iniciatives que es programen durant els mesos de tardor i que busquen potenciar el turisme gastronòmic.

En aquesta segona edició el vi protagonista és el portuguès, per bé que també hi ha cellers d'Espanya, França o Hongria. De fet, s'ha arribat a la xifra d'empreses participants que s'havia previst i fins i tot se n'han hagut de deixar fora.

Entre les activitats que hi ha programades tot el cap de setmana s'hi poden trobar diverses ponències i taules rodones, tastos de vins dels diferents cellers i aquesta nit, un sopar a Naturlàndia

Informa: Judit Pedrós      Imatge: Meri Bellosta

Comparteix: