ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els turistes continuen arribant al Pas de la Casa, però hi deixen menys diners

www.andorradifusio.ad

Hivern desigual per als establiments comercials del Pas de la Casa. Les restriccions arran de la Covid que tant perjudiquen a alguns, per a altres són una oportunitat de captar nous clients, que si no, marxarien fora o bé més lluny. El perfil dels visitants també ha variat, ara és més jove i gasta menys diners.

Amb la neu del desembre també van arribar els turistes al Pas de la Casa. Espanyols, francesos i també anglesos. Ara bé, els comerciants tenen clar que els francesos són els que més gasten. 

Un hivern, però, que de moment no els està deixant un bon sabor de boca, ja que està sent "una mica més fluix que els anteriors", tot i que per Nadal hi va haver més gent. 

I és que un perfil de visitants diferent és el que està generant que gastin menys. Els comerciants assenyalen que està baixant la qualitat del turista, que ara és més jove. 

La Covid-19 també està condicionant l'arribada de turistes. Tot i això, mentre uns s'han vist perjudicats, per a d'altres ha estat un benefici. 

Des de l'hotel Panda, assenyalen que el fet que els turistes no puguin viatjar lluny ha fet que les reserves hagin estat altes durant la setmana de Nadal, una data que normalment "és la més fluixa". 

Això sí, tots encaren amb optimisme els mesos d'hivern que els queden per davant. "Ara les coses van bé", asseguren, tot remarcant que "estem en el bon camí". 

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: