Darreres passes perquè Andorra sigui l'última etapa del Tour Auto

www.andorradifusio.ad

L'Automòbil Club d'Andorra i el ministeri de Turisme estan acabant de tancar el pressupost perquè Andorra sigui l'etapa final del Tour Auto l'abril de l'any vinent. Es tracta d'una cursa de cotxes clàssics d'alta qualitat que genera molta expectació per allà on passa. Es calcula que només entre participants i organització pot portar al país unes 1.000 persones.

El Tour Auto és una cursa de vehicles antics que sempre surt de París i que cada any canvia de recorregut. Emula el clàssic Tour de France Automobile que es va deixar de fer el 1986 per falta de patrocinadors. L'any 1992 es va recuperar amb cotxes clàssics que hi havien competit entre el 1951 i el 1973. L'abril que ve aquest esdeveniment tancarà el recorregut a Andorra.

Segons el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, "les últimes etapes d'aquesta cursa sempre són a ciutats emblemàtiques o de gran prestigi i que l'any vinent s'acabi a Andorra és un punt molt important". 

L'esdeveniment sempre arrossega molta expectació i es calcula que només entre participants i organització pot aplegar un miler de persones. Es tracta d'una iniciativa de l'Automòbil Club d'Andorra a la qual el ministeri de Turisme dona suport tot i que el pressupost encara no està tancat.

Informa: Ester Pons
Imatges: Sergi Linares
Imatges cedides: Tour Auto
Locució: David Domingo

Comparteix:

Augmenten a una dotzena els furts en domicilis de les parròquies centrals mentre els inquilis estan de vacances Més de 500 joves menors de 16 anys ja s'han inscrit per rebre la vacuna contra la Covid-19