L'únic quartet de violoncels elèctrics d'Espanya omple l'Auditori Nacional

www.andorradifusio.ad

Northern Cellos, l'únic quartet de violoncels elèctrics a Espanya, va omplir aquest divendres l'Auditori Nacional. Van oferir un format innovador, amb èxits de grans artistes coneguts com Ed Sheeran, Queen o Avicci.

Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello! Va ser l'actuació de Northern Cellos, l’únic quartet de violoncels elèctrics que hi ha a Espanya i dels pocs que hi ha a Europa. Gairebé totes les butaques plenes en un concert de popurri de rock, pop, dance i metal.

El violoncel·lista de Northern Cellos Pol Farell reconeix que és una oportunitat per al públic de descobrir una nova manera de fer música clàssica. "Apropar la música a un públic que no està acostumat a venir a escoltar un concert de música clàssica amb instruments de tota la vida."

El concert, destinat a tots els públics, recollia gran varietat d’èxits coneguts de diferents dècades i artistes, com per exemple, Ed Sheeran, Avicci, Queen o AC/DC. Un recorregut per les obres més conegudes de la història de la música del cinema. 

El bateria del grup, Joel Riu, explica que tocar en el festival és una oportunitat per mostrar la fusió entre la música clàssica i moderna. "Ser en aquest festival és l'oportunitat d'entrar en aquest món i fer aquesta fusió entre música clàssica i moderna."

Una barreja d'instruments clàssics amb temes més actuals dins del programa de la cinquena edició de l'Ordino Clàssic.

Informa: Neus Vila
Imatges Cristina Fidalgo

 

Comparteix:

Darrer concert del Cicle Cambra Romànica Andorra la Vella i Escaldes arribaran a un acord respecte als límits territorials