La Unió Esportiva Sant Julià  pagarà els 27.000 euros que deu a la plantilla

www.andorradifusio.ad

La Unió Esportiva Sant Julià seguirà a la Lliga i pagarà, fraccionadament, els 27.000 euros que deu a la plantilla. Els deutes els han deixat sense llicència UEFA ni patrocinador.

Als jugadors de la Unió Esportiva Sant Julià els ha tocat viure el vessant més amarg del futbol. L'equip tenia reservat el camp 1 a la Borda Mateu per entrenar a un quart de cinc de la tarda d'aquest dijous, però no hi han pogut anar. Els jugadors han estat entrenant al gimnàs, i quan ha arribat l'hora de fer l'entrenament sobre el terreny de joc han abandonat la instal·lació. Fa dos mesos que no cobren, però de moment no volen parlar. 

L'entrenador de la UE Sant Julià, Pepe Mengual, afirma que, tot i que hi hagi un retard econòmic, "venen a jugar, i que ja s'ha acordat amb els jugadors que se'ls pagarà mensualment".

Han plegat quatre jugadors i l'entrenador. El club assegura que compta amb tretze jugadors i quatre lesionats. Diumenge juguen a les 11. Així i tot, Mengual pensa que no hi ha motiu per retirar-se.

Els deutes els va fer perdre la llicència UEFA i després van caure els patrocinadors.

Mengual ha agafat l'equip de forma interina. La setmana vinent està prevista l'arribada del nou entrenador

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Fernando Montero / Andreij Cristancho

Comparteix:

Llovet espera que l'afició respongui en un dels partits de l'any al Poliesportiu contra el San Pablo Burgos Espanya, els Països Baixos i Hongria, rivals de la sub-19 de futbol sala a la ronda principal del pròxim Europeu