ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Unió Hotelera demana renovar amb el Cirque du Soleil o plantejar una alternativa similar

www.andorradifusio.ad

La principal patronal hotelera demana al Govern que renovi el contracte amb el Cirque du Soleil o almenys que plantegi una alternativa de les mateixes característiques. Segons la Unió Hotelera, els espectacles de la companyia canadenca han ajudat a millorar l'ocupació el juliol.

Aquest és l'últim any de contracte entre el Cirque du Soleil i Andorra. Això pot suposar que sigui l'últim amb aquesta fòrmula, a no ser que s'arribi a un acord en les últimes negociacions que tindra el Govern amb els responsables del circ.

Davant d'aquesta situació el sector hoteler pren partit i aposta clarament per la continuïtat d'aquest espectacle. El president de la Unió Hotelera, Carles Ramos, remarca que "s'ha notat bastant" en l'ocupació al juliol, un mes que no era dels més forts de l'any.

Si finalment no s'arriba a un acord, el sector veuria amb bons ulls una nova proposta, però exigeix que aquesta tingui les mateixes característiques potencials del Cirque du Soleil per garantir uns bons nivells d'ocupació i ingressos al juliol.

Informa: Sergi Expósito

 

Comparteix: