La Unió Hotelera, favorable a posar límits al turisme

www.andorradifusio.ad

Cal fomentar un turisme més sostenible. És la postura de la Unió Hotelera, conscient que el nombre de visitants no pot seguir creixent eternament. Un debat que es té des de fa temps, però que la pandèmia havia deixat en un segon pla.

El debat dels límits del turisme cada vegada agafa més volada. Per exemple, la patronal hotelera barcelonina reconeix que han tocat sostre i a Andorra asseguren que s'ha de buscar un turisme més sostenible. Fonamentalment, que els visitants tinguin una despesa més elevada.

"No sé si és que no podem agafar més turistes però la veritat és que el nostre l'hem de fer més sostenible i potser sí que passa per no tenir 11 milions de visitants. Però al final s'ha de tenir clar el que volem o el que podem de cara al futur".

Jordi Pujol, director Unió Hotelera

Es tracta d'una reflexió que ve de lluny però que, darrerament, s'havia aparcat. "Vam fer passos de gegant però és veritat que després de la pandèmia ha quedat en un segon terme". El director d'Andorra Turisme ja ha reconegut que el país està arribant al límit de la seva capacitat turística.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

El servei d'acompanyament de la Creu Roja atén mig centenar d'usuaris Sant Julià només vol permetre l'accés a Claror a vehicles andorrans