ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'univers del pintor Paul Klee al Festival de Titelles d'Encamp

www.andorradifusio.ad

L'imaginari del pintor Paul Klee ha estat el fil conductor de l'espectacle inaugural del Festival de Titelles d'Encamp, que tot i la pandèmia ha pogut arribar al fidel públic infantil encara que amb limitacions.

Klé és una invitació a l'univers del pintor Paul Klee, mestre de la Bauhaus. La funció pensada per a un públic infantil els apropa a l'obra del pintor suís amb música i dansa, però sobretot molta màgia.

Malgrat la pandèmia de la Covid-19 el comú d'Encamp ha tirat endavant el Festival de Titelles que se celebra simultàniament a Encamp i al Pas de la Casa.

Organitzar-ho ha requerit certs esforços però la corporació no ha dubtat a ajustar-se als protocols sanitaris.

El conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, ha destacat que "els nens són els més perjudicats" i ha assenyalat que, encara que s'ha hagut de treure el taller de titelles, "fer aquestes activitats anima".

Des de la companyia de teatre catalana de la Teia Moner es valora molt el fet de poder participar amb el seu treball, Klé, en un festival.

Especialment perquè que un cop el tenien preparat va esclatar el confinament i fins ara no havien pogut mostrar-lo.

La directora de l'espectacle, Teia Moner, ha comentat que "ens hem hagut de refer" i ha assegurat que "estem molt contents d'estar aquí". En aquest sentit, creu que els organitzadors "són molts valents" i ha remarcat que "la cultura ha de rebre suport".

L'obra és un espectacle multidisciplinari explicat amb llenguatge de signes però també amb la veu de la Júlia de 5 anys, neta de la directora, i que ens ha volgut explicar com funcionen els titelles.

El comú ha decidit repetir la funció de Klé aquest diumenge al Pas de la Casa i on aques dissabte s'ha pogut veure en el marc del festival On vas, Moby Dick?

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

18.234.97.53