L'urbà arriba a Escaldes

www.andorradifusio.ad

Aquesta tarda de dissabte s'ha celebrat l'Escaldes Urbà, el primer esdeveniment de cultura urbana organitzat per l'Espai Jovent amb diferents activitats destinades a majors de 16 anys.

Exhibicions d'skate, batalles de rap, música i gastronomia és el que s'han trobat aquest dissabte a Escaldes, en una iniciativa que té l'objectiu de fomentar la cultura urbana.

També s'han pogut trobar diferents activitats d'aprenentatge i introducció a la cultura, vinculant de manera activa el jovent del país. Alguns dels que hi han participat remarquen la necessitat de fomentar la cultura urbana. "L'skate com una activitat a l'aire lliure, saludable i com una excusa perfecta per fer amics i esport".

El missatge és clar: mantenir la cultura viva i demanar nous espais. "És una cultura que no s'ha de perdre, mantenir aquesta cultura, que és molt bonica. Només estem demanant més skateparks i més espais per fer skate a cada parròquia", esmenta un d'ells.

Per tancar la jornada, s'ha disputat la fase final d'AdBattles, la lliga de batalles de rap i concerts de diferents artistes del país.

Informa: Héctor Aza

Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Èxit rotund en el primer Concurs Nacional de Robòtica Educativa Rècord de participació en el cicle cultural Geografies