ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Urgències dona per tancada la crisi amb nova planificació i millor ambient laboral

www.andorradifusio.ad

El servei d'Urgències de l'hospital afronta l'època de feina més forta amb un ambient força diferent a fa un any i amb una ampliació d'efectius que permetrà fer créixer la presència de personal al departament. Actualment hi ha cobertes 27 de les 28 places necessàries.

Els esforços de contractació al servei d'Urgències els darrers mesos han permés que el departament afronti la temporada d'hivern amb unes condicions molts millors que fa un any, quan hi va haver una crisi interna que va portar el personal a denunciar les condicions laborals que suportaven i el mal ambient.

Ara estan cobertes 27 de les 28 places necessàries perquè el treball es desenvolupi en condicions millors.

La que manca per cobrir està en procés de concurs. Fet que, segons el cap d'Urgències en funcions, Marcos Gutiérrez, permetrà aplicar canvis organitzatius i de planificació per ampliar la presència de metges i tècnics a l'hospital. Assegura que "hi haurà més efectius i intentarem que augmentin els reforços dins el servei en tots els estaments: metges, tècnics i infermers".

Afirma que la crisi interna s'ha tancat i el servei està pacificat."Ara la gent té un altre ànim i intentem entre tots que sigui així", declara.

Tot i això, el cap d'Urgències assenyala que encara queda feina per acabar de millorar el funcionament del servei. La temporada d'hivern, la més forta de l'any, s'iniciarà al Nadal.

Informa Ana Alamán

Comparteix:

18.210.24.208