El Vall Banc Santa Coloma venç el Lusitans i té el títol a tocar

El Vall Banc Santa Coloma té el títol de lliga més a prop després de la victòria contra el Lusitans. L'Engordany, l'altre aspirant al títol, acaba de vèncer el Sant Julià i impedeix que els de Richard Imbernón puguin celebrar ja. El líder, molt sòlid ahir a la Borda Mateu, té una renda de quatre punts a dues jornades per al final.

Mal inici de partit per al Lusitans, que va encaixar dos gols en cinc minuts. Juanma Torres aprofitava l'assistència de cap de Parra per posar els colomencs per davant, i dos minuts després el ràpid Txus Sosa marcava el segon amb una molt bona vaselina. Dues accions de qualitat que posaven molt bé les coses al Santa Coloma.

El Lusitans va tenir poca presència ofensiva en el primer temps, però va gaudir d'ocasions per retallar distàncies a la represa. Ho va acabar fent de penal, després d'unes mans molt clares dins l'àrea. Ramael, l'home gol de l'equip d'Emiliano, marcava amb tranquil·litat i enganyant Eloy Casals.

Minut 63 i tot un món per endavant perquè el Lusitans pogués puntuar contra el líder. Però amb unes altres dues fogonades consecutives el Vall Banc sentenciava. Parra, de cap, feia el tercer tot seguit, al 64. I el quart trigava dos minuts més a arribar. Contraatac del Santa Coloma, que resolia Sosa sense problemes.

Informa: David Domingo
Imatge: Federació de Futbol