El VallBanc Santa Coloma cau als penals en l'eliminatòria de l'Europa League contra l'Iskra Danilovgrad

El VallBanc Santa Coloma s'ha dedicat bàsicament a subsistir. Unes intencions que han estat totalment condicionades per l'expulsió en el minut 40 de Jordi Aláez. D'aquí al final, un VallBanc tancat al darrere i un Iskra fent tot el possible per trencar la teranyina colomenca. Han anat passant els minuts, els montenegrins gaudien d'algunes ocasions, tampoc massa clares i resoltes quan era de menester per Eloi Casals en el seu darrer partit com a jugador en actiu. Al final dels 90 minuts 0 a 0. A la prorroga l'Iskra tampoc ha pogut fer gol i el VallBanc aconseguia el primer objectiu, forçar els penals jugant 80 minuts amb un jugador menys.

El VallBanc Santa Coloma cau en la ronda preliminar de l'Europa League contra l'Iskra de Montenegro. Després de resistir 80 minuts amb un jugador menys, els colomencs han acabat derrotats a la tanda de penals.

Ha xutat primer l'equip montenegrí, els dos equips es mostraven segurs a l'inici de la tanda. Cisteró i Juanma Miranda han marcat pel quadre de Jorquera. L'Iskra ha transformat els tres primers llançaments. Blazic aturava el tercer de l'equip andorrà xutat per Hamza. Les esperances tornaven a revifar amb l'errada de Boricic. Camochu marcava en el quart llançament. L'Iskra marcava el quart i el cinquè el que obligava a Pedro Santos a fer gol. La pilota no ha anat entre els tres pals i s'ha consumat l'eliminació del VallBanc Santa Coloma.

Després de l'eliminació d'Engordany i VallBanc a la fase preliminar ara només queda viu a Europa l'Inter Club Escaldes. El campió de lliga provinent de la Champions, està exempt de la primera ronda de la lliga Europa. Jugarà la segona el 17 de setembre contra un rival que se sabrà el 31 d'agost.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Txema Galilea