Valoració satisfactòria del Cirque du Soleil per part d'hotelers i restauradors

www.andorradifusio.ad

El Cirque du Soleil acaba aquest diumenge la seva estada al Principat. La repercussió econòmica per als restauradors i els hotels ha estat bona i els espectadors també hi han contribuït. 

Cirque du Soleil abaixa el teló després d'un mes de juliol amb vint-i-dues actuacions. Una fita que ha fet augmentar el nivell d'ocupació des de fa una desena d'estius. El director de Daguisa Hotels, Jordi Daban, explica que a Escaldes-Engordany al llarg d'aquests anys ha passat d'una ocupació del "35% al 75% i d'un preu de 90 euros per habitació a 140".

Qui també ho valora molt bé són els restauradors, com el del Tastic, que es troba a escassos metres de l'entrada. "L'hora abans del circ tenim una gran afluència, és curta, però intensa", assegura el responsable del restaurant, Jordi Pous. Altres fins i tot han de contractar més personal. 

En canvi per al del Refugi Alpí li beneficiava més quan el circ estava ubicat al Parc Central, així ho exposa el gerent del restaurant, Javier López, l'afluència "ha baixat un 40% o un 50% per la ubicació."

Alguns espectadors acostumen a fer més d'una nit al Principat i a banda del circ fan altres activitats.

El contracte entre Andorra Turisme i la companyia finalitza aquest any i tot dependrà de les converses entre les dues parts per a la seva continuïtat.

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Nil Forcada-Marc Matute 

Comparteix:

Els joves creuen que la Festa Major de Sant Julià serveix per recuperar-se dels temps de la pandèmia Dues persones detingudes durant la nit de dissabte