Els veïns de l'Aldosa no recorreran contra l'ETR però participaran en el seguiment de l'obra

www.andorradifusio.ad

La plataforma contra l'ETR a l'Aldosa no recorrerà la desestimació del Govern del recurs contra la declaració d'interès nacional. Això sí, assegura que vol participar en el seguiment de l'obra.

Els veïns contraris a la construcció d'una ETR a l'Aldosa asseguren que no presentaran un recurs contra l'obra perquè el veuen poc viable legalment. Però volen col·laborar amb l'executiu perquè la infraestructura tingui el mínim impacte possible. Des del comú de la Massana també es vol participar en aquest seguiment. "De fet, la mobilització que han fet els veïns de l'Aldosa ha permès que el projecte inicial es modifiqui i tingui un impacte visual i sobre el medi ambient molt menor a l'inicial i en aquest sentit s'ha d'aplaudir la iniciativa", assegura el conseller de DA, Albert Esteve. "S'han implicat moltíssim en el projecte", afegeix.

El cònsol major, David Baró, ha explicat que es tindrà en compte la seva opinió. "Ells volen estar pendents de totes les obres. Formaran part de la comissió de seguiment dels treballs. Aquesta és una proposta que vam tractar fa unes setmanes i vam creure que era important crear un grup de treball que adoptarà el comú. Volem seguir-les de prop perquè es fa a la Massana, amb FEDA, el Govern i els veïns". Baró creu que d'aquesta manera "podran fer altres aportacions".

La plataforma també ha avisat que si el Govern no donés garanties que farà diversos controls dels treballs com se li ha demanat, presentaria un altre recurs.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

Crèdit Andorrà renova part del consell d'administració i nomena Xavier Cornella conseller executiu Detinguda una conductora èbria després de xocar contra dos vehicles estacionats