ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Vendrell i Gili estudien presentar-se a les comunals per Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

Cèlia Vendrell no descarta tornar a ser les llistes del PS per a les comunals a Escaldes-Engordany ni tampoc fer tàndem amb Rosa Gili. A Ràdio Nacional diu que a hores d'ara no hi ha res decidit, però deixa clar que els resultats de les eleccions del 7 d'abril han demostrat que la feina de Rosa Gili al Consell ha donat els seus fruits. El que descarta gairebé del tot és un pacte amb Liberals.

"Potser sí o potser no". Així exposa la seva situació Cèlia Vendrell davant les eleccions comunals. S'ho està pensant com també ho fa un dels noms que més sona per encapçalar la llista, Rosa Gili.

El que no ha dit és si les dues anirien al capdavant de la candidatura. Vendrell exposa la vàlua de Gili, que s'ha imposat a les dues territorials on s'ha presentat.

D'ella diu que "porta 10 anys al Consell i no veu malament un canvi d'institució", però aclareix que "és una aposta que hem de fer com a partit". En el seu cas recorda que porta vuit anys al comú i ha de valorar si repeteix. "Evidentment si cap de les dues hi va, tindrem altres persones que puguin encpaçalar aquesta llista".

També ha parlat dels liberals i de la bona sintonia que van tenir a Escaldes a l'abril. El pacte de Govern, però, fa que Vendrell descarti gairebé del tot reeditar l'aliança.

Ha assegurat, a més, que el partit ja té llistes avançades en algunes parròquies: "A Escaldes, a Andorra la Vella i a Encamp tenim bastants números de fer una candidatura de Ps+Independents". "Que hi hagi membres dels Liberals amb nosaltres, potser sí, però que acabem pactant amb ells ho veig difícil", ha afegit. 

A Ràdio Nacional ha insistit en la necessitat que el comú adquireixi la majoria de l'accionariat de CAPESA. Reitera que l'aigua és un bé que ha de gestionar el comú i es pregunta si la societat podrà abastar tota la zona del Clot d'Emprivat un cop urbanitzada. 

Entrevista completa a la consellera del PS a la minoria d'Escades-Engordany, Cèlia Vendrell

Informa: Anna Pifarré
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

3.219.167.194