L'Olympique de Marsella s'adjudica l'Andorra Senior Cup, que estudia créixer l'any vinent

L'Olympique de Marsella ha cantat victòria en la novena edició de l'Andorra Senior Cup. L'equip francès ha derrotat en la pròrroga de la final el Bemiser de Saragossa i s'ha adjudicat un torneig que l'organització estudia fer créxer l'any vinent.

Els jugadors de l'Olympique de Marsella celebraven amb la grada la victòria després d'una final molt competida i no exempta de polèmica. Era el punt final a un cap de setmana intens de partits. El matx decisiu s'ha resolt per 2 a 1 a la pròrroga després que Bemiser i OM empatessin a un gol. El francès Nico Marín ha sentenciat amb el seu segon gol una final que l'Olympique ha acabat amb un jugador menys i amb certes actituds antiesportives. El xiulet de l'àrbitre ha portat la tranquil·litat a la gespa. Les primeres valoracions del torneig no podien ser més bones entre els finalistes.

L'Andorra Senior Cup ha tancat  una edició rècord, amb 40 equips i un miler de persones, entre jugadors i acompanyants. I sense contratemps. L'any vinent el torneig arribarà a la desena edició i des de l'organització ja estudien les possibilitats de créixer, sense voler perdre la idiosincràsia.

L'equip Veterans FAF, vencedor l'any passat ha acabat cinquè. El Veterans d'Andorra s'ha proclamat campió en més de 45 anys.

Imatges: Kevin Ribeiro