Victòria còmoda del FC Andorra davant la Ponferradina (1-4)

Un gol matiner de Sergio Molina al minut 4 ha posat el partit de

Un gol matiner de Sergio Molina al minut 4 ha posat el partit de cara al FC Andorra contra la Ponferradina. Les dianes de Rubén Bover, Bakis i Carlos Martínez han certificat la vuitena jornada consecutiva sense perdre.

Els tricolors han saltat al Toralín davant la Ponferradina amb l'objectiu de sumar la vuitena jornada consecutiva. Per fer-ho, Eder Sarabia ha donat entrada a algunes sorpreses a l'onze inicial com el porter Marc Vidal, el central Adrià Vilanova i el lateral esquerre Àlex Valle, que ha debutat com a titular.

El partit ha estat molt còmode per a l'Andorra, ja que al minut 4 Sergio Molina ha fet el primer de la tarda amb un gran xut des de fora de l'àrea. El migcampista ha protagonitzat un dels gols de la jornada amb un llançament encreuat a l'escaire. El gol ha deixat estabornida la Ponferradina que ha vist com els de Sarabia dominaven totes les facetes del joc. La fragilitat defensiva dels locals ha donat ales als tricolors que al minut 28 ho han aprofitat amb el segon gol obra de Rubén Bover. El migcampista ha aprofitat una passada d'Àlex Valle per plantar-se sol davant Amir amb una jugada individual i marcar amb un xut que ha picat en la defensa. La golejada ha pogut ser més àmplia després que una errada d'Amir en la sortida de pilota l'aprofités Bover per deixar sol a Sinan Bakis pel tercer. Tot i això, han anul·lat el gol del davanter turc per fora de joc. Al descans, 0 a 2.

La sortida de vestidors ha deixat el mateix escenari que a la primera meitat i l'Andorra ha disposat de nombroses opcions per fer el tercer. El partit s'ha trencat completament amb l'expulsió de Derick Lacerda per protestar una acció a l'àrbitre al minut 69. Sinan Bakis ha fet el tercer amb un xut potent a l'escaire des de la frontal. 0 a 3. Un minut després la Ponferradina ha retallat amb un gol d'Edu Espiau de cap després d'una centrada de Moi Delgado, 1 a 3. La sentència ha arribat al minut 86 amb un penal a Carlos Martínez. El mateix davanter s'ha encarregat de transformar-lo per fer l'1 a 4.

Els tricolors encadenen vuit jornades sense perdre i sumen 51 punts quan resten cinc jornades per acabar la lliga. Precisament, el pròxim partit arribarà diumenge vinent al Nacional contra el Mirandés.

Imatge cedida: FC Andorra