Victòria convincent del MoraBanc contra el Trento a l'Eurocup (85-73)

El MoraBanc va celebrar la primera victòria a l'Eurocup a costa del Dolomiti Energia Trento i va trencar la ratxa de dues derrotes consecutives. L'equip d'Ibon Navarro va tenir alts i baixos, però sempre va manar al marcador. Dissabte, retorn a la Lliga Endesa amb la visita de l'Unicaja

Victòria convincent del MoraBanc, que li permet recuperar les bones sensacions. Els andorrans van sortir a la pista molt concentrats, amb una bona defensa i sòlids en atac davant un Trento que, en el debut a l'Eurocup, havia estat apallissat a casa pel Joventut.

Els d'Ibon Navarro van portar sempre la iniciativa, controlant el marcador. Només el visitant Jordan Caroline va fer mal amb els seus punts, que van servir per a apropar els italians a dos punts (30-28) al segon quart.

La resposta andorrana no es va fer esperar, amb bons minuts de Mario Nakic i festival d'assistències de Codi Miller-McIntyre, com aquesta a Amine Noua, màxim anotador del MoraBanc al final del partit, amb 20 punts. Al descans, l'avantatge tricolor era clar, 46-30.

A la represa, els locals es van adormir, van començar a fer la guerra pel seu compte i el Trento es va apropar de nou a dos punts. Va ser un miratge. El MoraBanc va tornar a recuperar la solidesa i no es va deixar sorprendre per sumar la primera victòria a Europa, per 85 a 73. Necessària i balsàmica.

Als tricolors els espera dissabte un altre os dur de rosegar a la Lliga Endesa, l'Unicaja de Jaime Fernández. El següent rival a l'Eurocup serà l'Hamburg, dimarts que ve.

Informa: Sergi Cano