Victòria europea per celebrar la tornada

El MoraBanc ha reaparegut després de tres setmanes sense competir per la Covid-19, que han patit bona part dels jugadors i del cos tècnic, amb una victòria davant del Telenet Giants d’Anvers belga, per 82 a 69. És el tercer triomf dels tricolors a l’Eurocup i els acosta una mica més cap a la classificació per al Top-16.

El sisè partit del MoraBanc a la competició europea ha coincidit amb l’esperat retorn a les pistes de Moussa Diagne, després de vuit mesos. Els d’Ibon Navarro han sortit a la pista amb energia i un joc intens per moments, tot i la manca d’entrenaments i de ritme de joc. Amb força encert des de la línia de 6,75 metres, dominaven al final del primer quart per 24-17 i han arribat al descans amb una renda de 12 punts (50-38).

Els andorrans han arribat a disposar d’una màxima diferència de 20 punts a l’inici del tercer quart (58-38), però el Telenet ha tret profit de la superioritat física per tornar al partit. El tercer quart acabava amb un marcador més ajustat, de 64 a 54 per al MoraBanc.

Semblava que el final se li podria fer llarg als andorrans, però no ha calgut patir per la victòria. Amb Jelínek com a màxim anotador, amb 20 punts, i Paulí com a més valorat (11 punts i 9 rebots), el MoraBanc ha acabat sumant la tercera victòria europea per obrir la segona volta de la fase regular.

El triomf suposa també una injecció de moral per als tricolors, amb 6 compromisos ajornats per recuperar.

El proper duel, corresponent a la 12a jornada de la Liga Endesa, arribarà dissabte a les 20.45 hores a la pista de l’Herbalife Gran Canària, en directe per Ràdio Nacional i Andorra Difusió.

Informa: Joan López
Imatge cedida: MoraBanc Andorra / Albert Martín