Victòria de l'FC Andorra al darrer minut (2-1)

Un gran gol de llançament de falta a un minut del final a càrrec de Jordi Rubio ha donat aquest migdia el triomf al Futbol Club Andorra contra l'Almacelles. Era el partit ajornat de la jornada 26 a primera catalana.

Partit ajornat aquest migdia corresponent a la jornada 26. En un bàndol, un Andorra carregat de baixes i sense res en joc. En l'altre, un Almacelles que en cas de victòria entrava a promoció d'ascens.

Primera meitat sense futbol, cap ocasió. A la segona part tot ha canviat. Al 47 Viladegut supera Xisco amb una rematada de cap. L'Almacelles era superior, el partit pintava malament. Quan més enfonsat es veia l'Andorra els tricolors han ressorgit. Ho han fet amb una jugada marca de la casa, gran triangulació per banda dreta i gol d'Àlex Martínez per empatar el partit.
Aquest era el camí. L'Andorra ha anat a més. Els lleidatans necessitaven la victòria i els tricolors han sabut aprofitar la circumstància per sortir al contraatac. A un minut del final, falta a la frontal, expulsió del defensa lleidatà i llançament perillós. Jordi Rubio no ha perdonat. "Quan pitjor ho teníem, l'equip ha crescut i hem remuntat el partit", ha destacat l'entrenador, Candi Viladrich.

Amb tot decidit per a l'Andorra aquesta temporada el millor que pot fer l'equip és el que ha fet aquest dimarts, convertir-se en jutge de la lliga. De retruc també ha estat una petita revenja pel descens frustrat el 2011 al camp de l'Almacelles.

Imatge: Anna Ginestà

La Federació Internacional col·laborarà en la creació d'un centre nacional de tennis El MoraBanc Andorra torna de la final de la lliga Catalana amb les mans buides (89-70)