Victòria contra el Leganés en el primer assaig tricolor (0-2)

El nou projecte del Futbol Club Andorra s'ha estrenat amb bon

El nou projecte del Futbol Club Andorra s'ha estrenat amb bona nota en el primer amistós de la pretemporada. L'equip d'Eder Sarabia s'ha imposat per 0 a 2 al Leganés, un dels rivals que es trobarà a la Liga SmartBank. El partit s'ha jugat a la localitat murciana de San Pedro del Pinatar, on els tricolors estan fent una concentració de 10 dies.

El primer onze de la pretemporada ha tingut com a única novetat Diego Alende. Carlos Martínez ha obert el marcador al minut 4 de joc, amb una rematada de cap, després d'una jugada entre Pau Casadesús i David Martín. El mateix Carlos ha estat a punt de fer el segon al minut 13 del primer temps, amb una vaselina.

Sarabia ha canviat tot l'equip al descans, amb les novetats de Lizoain, Pampín i Berto Rosas. Al minut 69, Manu Nieto ha fet el segon dels tricolors després d'aprofitar una passada enrere d'Altimira i superar el porter del Leganés amb un xut ajustat. El davanter gadità ha tingut una oportunitat d'or per ampliar la renda amb un penal comès sobre ell mateix al minut 79, però Dani Jiménez ha aturat el seu xut.

El segon amistós dels andorrans arribarà divendres contra el Múrcia, també a San Pedro del Pinatar.

Informa: Joan López