Victòria de líder

El FC Andorra ha derrotat 2 a 1 el Reial Madrid Castilla en partit corresponent a la jornada 31 a Primera RFEF. Aquest triomf situa els de Eder Sarabia com a líders porvisionals de la categoria a l'espera del que facin aquest cap de setmana Albacete i Vila-Real B

El FC Andorra ha sortit molt bé al partit, dominant el joc i amenaçant la porteria madridista. Després d'una gran acció col·lectiva per banda esquerra Hector Hevel rematava la centrada per fer pujar el 1 a 0 en el minut 35. El filial madridista ha fet un pas endavant i ha acaonseguit l'empat en el minut 43.

Després del gol blanc han arribat els millors minuts de l'equip dirigit per la llegenda madridista, Raul Gonzalez. L'Andorra poc a poc ha anat restablint la situació. En una acció similar a la del primer gol, aquesta vegada per banda esquerra, la centrada de Marc Fernández l'ha rematat Carlos Martínez a boca de gol per fer el 2 a 1 definitiu en el 68.

El FC Andorra es situa líder provisional, ocupant l'única plaça d'ascens directe. El Vila Real B jugarà dissabte al camp del Barça B i l'Albacete rebrà diumenge el San Luqueño. A l'Andorra li queden set jornades.

Imatge cedida: FC Andorra