Victòria de pes de l'Andorra davant l'Almacelles amb un solitari gol de Forgas

El Futbol Club Andorra segueix sumant de tres en tres i avui ha guanyat a casa contra l'Almacelles per un 1 a 0. El resultat permet els de Gabri dormir en posicions de promoció amb 50 punts.

Victòria de pes de l'Andorra davant l'Almacelles amb un solitari gol d'Ernest Forgas. El conjunt de Gabri ha suat de valent per treure els tres punts a casa enfront del darrer rival que va aconseguir derrotar-los.

El duel s'ha iniciat amb domini tricolor, però la lesió de Fede Bessone al minut 6 trastocava els plans de Gabri, que el substituïa per Andres Jantus i canviava el sistema. Les primeres informacions apunten a una lesió muscular a l'abductor.

Al 27, el joc combinat feia acte de presència, però la defensa visitant rebutjava el perill.

Al minut 37, Betriu buscava porteria, però el xut fregava el pal. Un minut més tard era Moha qui buscava l'escaire.

I amb el domini arribava el gol. En la darrera acció de la primera meitat, Ernest Forgas feia l'únic gol del partit, després d'una jugada enrevessada amb dues pilotes al pal.

A la represa, els tricolors buscaven controlar el partit amb la pilota, i al 62, Betriu estava a punt de fer el segon.

Els visitants posaven emoció al duel, i a les acaballes Àlex Sánchez ha tingut la sentència però el seu remat l'aturava el porter.

El triomf permet l'Andorra dormir al segon lloc de la classificació, amb 50 punts, a l'espera del que succeeixi diumenge.

Informa: Redacció