Victòria del Sant Julià davant el Solsona (7-6) amb polèmica inclosa

Victòria molt treballada del Sant Julià davant el Solsona per 7 gols a 6. Els lauredians s'han refet de fins a 4 expulsions per endur-se el partit contra un rival directe.

El Sant Julià de futbol sala rebia la visita del Solsona amb l'objectiu de guanyar i revertir el gol average de 4 que tenien de la primera volta. El partit ha estat marcat per la polèmica i les nombroses interrupcions de la tripleta arbitral.

Al minut 7 s'ha avançat el Solsona, però segons més tard Brayan robava una pilota i feia la igualada amb un xut encreuat. Novament, els del Solsonès marcaven. Tot i això, Cristian responia en una jugada embolicada posant el 2 a 2. Poc després, Kevin capgirava el marcador en una jugada d'estratègia. Al descans, 3 a 2.

La segona meitat ha començat forta, amb un intercanvi de gols entre lauredians i lleidatans per al 4 a 3. Al minut 33, el partit s'ha trencat amb fins a 4 expulsions en menys d'un minut per als de Jorge Dias. Primer era Guillem Castro per doble groga, després Omar per unes mans que han derivat en un penal i més tard les de Dias i Eric Vila. Els visitants ho han aprofitat per fer el 4 a 4.

Tot i les polèmiques arbitrals, els lauredians s'han refet al tram final marcant dos gols més. Coincidint amb el porter jugador visitant, Paco feia el 7 a 4. La victòria no era suficient i els locals s'han llançat a fer un gol més, però el Solsona ho ha aprofitat per retallar diferències fins al 7 a 6 final.

L'entrenador del CE Sant Julià, Jorge Dias, ha assenyalat que mai s'havia trobat amb una situació similar pel que fa a les incidències. Amb tot, ha remarcat que "ho hem deixat tot al camp". En aquesta línia, el jugador Cristian Gonçalves ha assenyalat que ha estat un partit complicat "amb situacions difícils d'afrontar". Tot i això, "hem sabut jugar".

Sense marge per descansar, els de Dias recuperaran aquest diumenge el duel ajornat contra el Sant Sadurní. Els lauredians encara tenen opcions matemàtiques per entrar al play-off d'ascens.

Imatges: Pere Besolí