Victòria treballada del CE Sant Julià contra el segon classificat per canviar la dinàmica

El Club Esportiu Sant Julià ha guanyat 3 a 2 el Torrefarrera. Una victòria molt treballada d'aquelles que ajuden a canviar dinàmiques. Aquest triomf permet als de Jorge Dias abandonar el fanalet vermell.

Sense públic a les grades, el nou seleccionador ha estat un dels pocs que ha pogut veure el que ha estat un molt bon partit.

Els dos equips han jugat els 40 minuts amb molta intensitat. El Torrefarrera arribava a Sant Julià com a segon classificat però els locals eren conscients que a casa no podien deixar escapar més punts. Ferreira avançava els lauredians amb aquest xut al primer minut.

En un contraatac l'equip lleidatà restablia la igualada. Un minut després, en el vuit, capgiraven el marcador amb un xut en semierrada. Als dotze minuts Brian roba la pilota i ell mateix supera el porter. Amb el 2 a 2 s'ha arribat al descans. A la represa els dos equips fins i tot han augmentat la intensitat.

El partit estava marcat per la igualtat. Amb tot, potser per necessitat, el Sant Julià ha buscat i ha merescut més el gol. Anaven passant el minuts i el marcador no es movia.

Quan semblava que tot acabaria en taules, hi han hagut aquestes mans a l'àrea del Torrefarrera a 36 segons del final. Omar no ha fallat donant al seu equip una treballada victòria que els permet abandonar el fanalet vermell a Tercera Divisió.

El grup del Sant Julià és molt igualat i malgrat saltar avui a la pista com a cuers, els lauredians mantenen intactes les opcions d'arribar a la tercera plaça, l'última que dona accés a la lligueta d'ascens a la segona volta.

Imatge: Desirée Sala