Victòria treballada i pas ferm cap al Top-16

El MoraBanc Andorra ha tancat la primera volta de la fase regular

El MoraBanc Andorra ha tancat la primera volta de la fase regular de l’Eurocup amb una victòria molt treballada al Poliesportiu contra el Lietkabelis lituà, per 76-66, que el consolida al quart lloc del grup C.

Els d’Ibon Navarro buscaven la segona victòria a la lligueta i la primera a la Bombonera contra un rival que arribava a la cita amb idèntic balanç d’una victòria i tres derrotes. En el primer quart el MoraBanc ha obert les primeres diferències amb un parcial de 7-0 (13-8), però ha tornat a aparèixer la manca d’encert dels darrers partits, amb un 1 de 8 en tirs de tres. El Lietkabelis ha capgirat el marcador amb un parcial de 0-9 i ha tancat els primers 10 minuts per davant, 15-19.

El MoraBanc no es trobava còmode a la pista i bona part del segon quart ha continuat a remolc dels lituans, fins que Hannah ha tornat a posar per davant els andorrans a tres minuts i mig per arribar al descans (33-32). A la fi dels primers 20 minuts els d’Ibon Navarro dominaven per un punt en el marcador (39-38), tot i que perdien la lluita pel rebot (11 captures, per 21 dels lituans) i mantenien el poc encert, amb un 25% en el tir de tres.

La reacció ha arribat a la represa i ha estat liderada per Tyson Pérez, que ha acabat com a màxim anotador dels andorrans amb 16 punts. L’equip ha obert forat en el marcador amb una diferència de 9 punts i ha tancat el tercer quart amb avantatge, 58-52.

En el darrer període el MoraBanc ha sabut gestionar bé la renda i ha arribat a tenir una diferència màxima de 17 punts (76-59), que finalment el Lietkabelis ha eixugat fins al 76-66 definitiu.

El partit d’aquesta nit ha estat el primer dels tres que el MoraBanc jugarà aquesta setmana. Els tricolors visitaran dijous la pista del Bilbao Basket (21.15h, per RNA) i diumenge rebran el Casademont Saragossa al Poliesportiu (12.30h, per RNA).