ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El videoclip "Nicky Minaj" del músic andorrà Diktion registra 22 mil visites la primera setmana

www.andorradifusio.ad

El músic andorrà Yoel Raya, conegut artísticament com Diktion, acaba de treure un videoclip al costat de dos companys de la Seu d'Urgell. La cançó ha estat tendència la setmana passada amb més de 22 mil reproduccions a YouTube.

Nicki Minaj és el tema i Diktion, Xexiii i SRflexOne els intèrprets. Va començar com una col·laboració entre amics i s'ha convertit en tendència amb més de 22 reproduccions a YouTube en una setmana.

Diktion ha explicat que "la idea va sorgir a l'estudi", el que no esperaven era que "tingués tant d'èxit". "Quan la vam acabar de produir, quan ja començava a sonar bé, vam pensar que era el millor que havíem fet fins ara".

Pel que fa al tema, ha assenyalat que cadascun dels cantants ha fet la lletra de la seva part i ha afegit que el que s'encarrega del so, "que és "espectacular", és Xexiii. Tant Xexiii com SRflexOne són de la Seu d'Urgell hi han viscut l'èxit des de la distància.

SRflexOne ha volgut agrair la repercussió que ha tingut el tema i espera "poder tenir molts èxits més". També ha lamentat no poder estar a Andorra, però entén que "és el que hi ha" a causa de la situació del coronavirus. Per la seva part, Xexiii ha donat les gràcies a tots els que estan compartint i escoltant el single. Ha confessat que "està sent un èxit" i que estan molt satisfets amb el resultat. "La cosa està que crema".

Aquesta música urbana i comercial no té precedents al país. Enfocat a un target juvenil, temes com aquest poden obrir un nou mercat. "Aquí a Andorra només s'ha fet rap dur, aquesta música no s'ha fet mai", ha destacat Diktion. Una música que, segons l'intèrpret, és "molt més melòdica, amb una lletra una mica més suau del que fèiem abans". "És una cançó bastant més comercial", ha declarat.

El músic andorrà Diktion va aprofitar el confinament per reformular la seva carrera musical. "Abans tenia la ment molt tancada i només volia fer rap", ha assegurat. Mentre que ara considera que ha "evolucionat musicalment". Ja no li dona importància al fet que l'etiquetin en algun altre tipus de música. "M'és igual, no tinc camp complex". I vol seguir en aquesta línia, "vull ser polivalent i poder fer el que sento en cada moment".

Amb només 23 anys Diktion té molt clar on vol arribar, "si hi ha la possibilitat, el més lluny possible". Aquesta és la seva meta i creu que "amb actitud, coneixements i estudiant la música", hi arribarà segur.

Temes com Nicky Minaj seran de gran ajut per impulsar la carrera d'aquest jove artista andorrà.

Videoclip complet de Nicki Minaj, de Diktion:

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Anna Romagosa
Imatges cedides: Diktion, SRflexOne i Xexiii

 

Comparteix: