Viladomat confirma la fi de Grandvalira i augura un forfet únic en quatre anys

www.andorradifusio.ad

El futur de l'esquí a Andorra és un forfet únic de país perquè el turista esquiï a l'estació que vulgui. Així ho pronostica Joan Viladomat a quatre anys vista. L'accionista majoritari de SAETDE deixa clar que no es farà marxa enrere en la dissolució de Grandvalira. I que per tant, la propera temporada serà l'última amb un forfet únic per esquiar a les dues estacions que té el domini.

El cap de Govern aplaudeix que SAETDE agafi les regnes de l'estació d'Ordino-Arcalís i asseguri així el futur del camp de neu ordinenc. Però Antoni Martí voldria també que finalment no es trenqués la marca Grandvalira.

Uns desitjos que l'accionista majoritari de SAETDE fa gairebé impossibles. Joan Viladomat confirma que la dissolució de Grandvalira tira endavant. També la fi del forfet conjunt entre les dues parts del domini quan acabi la propera temporada. Però està convençut que a quatre anys vista els turistes esquiaran amb un forfet únic per a tot el país.

Tot i els dubtes que havia plantejat l'entrada de SAETDE a Ordino-Arcalís, Viladomat deixa clar que el futur de la marca Vallnord està garantit. Pel que fa al futur dels professionals de Grandvalira, l'accionista majoritari de Pas de la Casa-Grau Roig assegura que tindran les portes obertes tant d'ENSISA com de SAETDE.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatges: Enric Fernàndez

Comparteix:

Es prepara una mostra sobre l'afició a la màgia dels Areny Plandolit Les valls d'Andorra, escenari d'un programa de la televisió basca