Viladomat fa efectiva la demanda administrativa contra la plataforma de Soldeu

www.andorradifusio.ad

Joan Viladomat ha presentat la demanda administrativa a la Batllia contra la plataforma esquiable de Soldeu. L'accionista majortiari de SAETDE considera que el projecte és il·legal perquè no pot ser declarat d'interès nacional. El comú de Canillo, que no ha estat notificat de la demanda, assegura que el projecte tira endavant.

Tal com va anunciar, l´accionista majoritari de SAETDE va presentar a final de la setmana passada una demanda a la Batllia contra la plataforma esquiable de Soldeu, perquè considera que el projecte és il·legal. Un cop el Govern ha rebutjat el seu recurs, Viladomat ha enfilat el camí de la justícia perquè està convençut que la llei no empara la declaració d´interès nacional feta per l´executiu. També considera que hi ha d´altres irregularitats, com el fet que sigui una entitat de dret privat qui tiri endavant un projecte d´interès nacional.

El comú de Canillo afirma que no ha rebut cap notificació i s'absté de comentar els fets. Tot i així, el cònsol major reitera que el procés s'ha fet ben fet i que el projecte, en fase d'exposició pública, tira endavant. "Hem fet una exposició perquè es va fer una aportació de complement d'informació i també se'ns va dir que s'havia de fer un altre termini de presentació pública. Aquesta exposició acabarà quan acabi, però estem seguint tots els pasos que teníem previstos".

Mandicó ha indicat que Ensisa començarà les obres quan es rebin els permisos i es comprovi que no hi ha cap al·legació.

Informa: Andrés González-Nandín/J.A.Sarmiento
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Robòtica per jugar i desenvolupar l'enginy també a l'estiu Intervencions dels bombers per pluges i vents forts