Viladomat fa trontollar la marca Grandvalira

SAETDE ha demanat la dissolució de NEVASA, la societat que

SAETDE ha demanat la dissolució de NEVASA, la societat que explota el domini de Grandvalira, tal com avança el diari Ara i han confirmat a RTVA fonts properes a l'estació.

Amb la petició que ha fet la societat que gestiona l'estació de Pas de la Casa-Grau Roig s'activen els mecanismes jurídics que podrien dur al final de l'explotació conjunta de la marca Grandvalira. Així, en trenta dies s'ha de celebrar una assemblea extraordinària per començar a fer la liquidació de la societat, que hauria de durar uns dos anys. Els motius que han dut Joan Viladomat, accionista majoritari de SAETDE, a demanar la dissolució són diversos si bé no han transcendit.

La petició s'ha fet en la reunió del consell d'administració de NEVASA d'aquest dimarts. Arriba pocs dies després que Viladomat recorregués el projecte de la plataforma esquiable de Soldeu promoguda per ENSISA, l'altre soci que explota la marca.

Precisament dilluns, el comú de Canillo va tancar amb el grup Calbó  el conveni que dóna cobertura al projecte. Al conveni s'estableix que aquesta part privada cedirà els terrenys durant 99 anys

Informa: Andrés González-Nandín

Comparteix:

Mas i Junqueras podrien ser cridats a declarar com a perjudicats per amenaces de Cierco i Miquel El comú d'Encamp insta a la reflexió per evitar la dissolució de Grandvalira