Viladomat veu difícil la continuïtat del forfet únic de Grandvalira la temporada 2018-2019

www.andorradifusio.ad

Grandvalira mantindrà el forfet únic per a les dues estacions que formen el domini aquesta propera temporada però difícilment ho faci la següent. Així ho ha indicat l'accionista majoritari de SAETDE, Joan Viladomat, que ha comparegut al Consell per explicar els motius de la dissolució de la marca. Entre d'altres raons, Viladomat ha criticat com s'han repartit els diners que ha deixat l'organització de proves de la Copa del Món.

Tot i que la dissolució de Grandvalira trigarà dos anys, alguns dels efectes ja es notaran abans. Així ho ha explicat Joan Viladomat en la seva compareixença al Consell. En primer lloc tindrà impacte sobre el personal de Nevasa, la societat que gestiona la marca i que necessitarà menys plantilla. De cara al públic, el forfet únic per esquiar a les dues estacions que formen el domini podria desaparèixer la temporada 2018-2019.

Viladomat ha assegurat que ja ha tingut baixes a l'empresa i que s'està estudiant com recuperar el personal de Grandvalira per quan es dissolgui la societat.

El soci majoritari de SAETDE ha explicat els motius que l'han dut a oposar-se a la plataforma de Soldeu i, sobretot, a demanar la dissolució de Grandvalira. Entre els greuges denunciants, el fet que Soldeu-el Tarter sortís més beneficiat que Pas de la Casa-Grau Roig amb l'organització de proves de Copa del Món. Ha exposat que "les inversions directes en un esdeveniment que pensàvem que era de Grandvalira han anat directament a les caixes d'ENSISA", fet que "ha estat motiu de preocupació i comentat infinites vegades en els consells d'administració de NEVASA". "Si els esdeveniments es fan a Grandvdalira, les subvencions han d'anar repartides d'una altra manera", ha afegit.

L'accionista majoritari de SAETDE també ha dit que té la sensació que ENSISA ha tingut uns canals de comunicació amb el Govern més directes dels que ha tingut la seva estació. I de nou ha qualificat la plataforma de Soldeu d'il·legal i d'encobrir una requalificació urbanística.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

L'acollida de refugiats serà efectiva el 2018 per un període de 2 anys Els Cierco i els seus advocats addueixen vulneració de drets fonamentals per anul·lar els escorcolls