Viladomat veu a prop l'acord d'intencions amb el comú d'Encamp

www.andorradifusio.ad

L'acord d'intencions entre Encamp i Saetde podria desencallar-se ben aviat. El president de Saetde apunta a que la solució jurídica trobada pel comú passa per un concurs. Joan Viladomat demana garanties i una concessió llarga per assegurar grans inversions.

Per Joan Viladomat, la resolució de l'acord d'intencions signat el mandat passat amb el comú d'Encamp arribarà aviat. Tot indica que la solució jurídica que els serveis jurídics de la corporació encampadana ha trobat és convocar un concurs.

Pel president de Saetde, aquest concurs ha de donar garanties i allargar la concessió per poder fer-hi grans inversions. Així, Viladomat creu que el concurs ha d'estar molt ben lligat jurídicament per que ni hi hagi tracte de favor i ni es limiti la possibilitat que Saetde pugui concòrrer lliurement.

Com a conseqüència, Viladomat reconeix que s'ha endarrerit les actuacions previstes en l'acord d'inversions signat enguany, que preveu allargar el telecadira del Pla de les Pedres i fer inversions al Funicamp. Sobre els pisos de Gevivasa del Pas de la Casa, els quals van ser cedits a Saetde, Viladomat ha dit que representen només una mica d'oxigen per a l'acollida de temporers. 

Entre la dotzena de pisos que ja tenia llogats i aquests quinze de Gevivasa, Saetde té a disposició dels seus treballadors temporers una trentena de pisos al Pas de la Casa.

Informa: Laura Massegú/Ana Alamán
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

Perfums i electrònica, les opcions preferides per fer regals de Nadal Accident a l'entrada d'Escaldes-Engordany amb tres vehicles implicats