ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El vot per internet serà la novetat a les legislatives franceses

www.andorradifusio.ad

El vot per internet serà la novetat de les eleccions legislatives a França. En aquesta ocasió, els residents francesos tindran l'oportunitat de votar d'una forma més còmoda. 

 Tot i que els que vulguin fer-ho en una urna podran anar a l'ambaixada de vuit del matí a les sis de la tarda per les dues voltes, el 5 i 19 de juny, respectivament.

En les eleccions presidencials van votar 1.000 dels 2.500 inscrits. Així ho ha assegurat l'ambaixador, Jean-Claude Tribolet. "No és ètic que jo faci pronòstics sobre la participació, però sobre els 2.500 inscrits a les llistes electorals d'Andorra hem tingut a la primera i segona volta una participació equivalent a 1.000 participants." 

I espera una participació igual o major per a les legislatives gràcies al vot telemàtic. "Espero que per les legislatives tindrem la mateixa participació. Espero també que la possibilitat de votar per internet i per correu farà potser tenir una participació més gran. Això ho sabrem una vegada que les eleccions hagin tingut lloc." 

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix: