El VPC cau contra la Santboiana amb un home menys durant tota la segona part (17-20)

Primera derrota del VPC a la Divisió d'Honor Catalana. El quinze de Dani Raya, amb un home menys durant tota la segona part per l'expulsió de Lluc Cunill, ha caigut contra la Santboiana a Prada de Moles per un ajustat 17 a 20.

Amb un quinze farcit de baixes, el VPC no ha sortit prou intens al camp i la Santboiana ho ha aprofitat per agafar la iniciativa i posar-se per davant en el marcador. Els visitants han fet pujar el 0 a 10 amb un xut a pals matiner i el primer assaig, al minut 13, en una pilota perduda pel VPC. El quinze andorrà ha reaccionat i Antoine Coma ha retallat diferències després d'un servei de toc guanyat en zona de 22. La Santboiana ha ampliat diferències amb el segon assaig a la sortida d'una melé, però el VPC ha fet el 10 a 17 després d'una bona acció col·lectiva finalitzada per Pocho. Una targeta vermella a Lluc Cunill per agredir un rival deixava el VPC amb un home menys abans del descans.

Tot i l'expulsió, el VPC ha ofert la millor versió a la represa. Un assaig de Pedro Alvarado transformat per Sam Franken posava l'empat a 17 en el marcador. El quinze andorrà havia fet el més difícil i ha continuat empenyent perquè la victòria es quedés a casa, però la Santboiana s'ha tornat a posar per davant amb un xut a pals al minut 23.

El VPC ha tingut dues ocasions clares per capgirar el marcador, però en cap de les dues l'àrbitre ha concedit assaig i el partit ha finalitzat amb el 17 a 20.

Dissabte vinent els andorrans repetiran a Prada de Moles, contra el Cocodrils de Viladecans.

Imatges: Eric Escabias
Locució: Carlos Alonso