El VPC femení passa per sobre del Sitges en l'estrena a Primera catalana (83-10)

Després de no aconseguir la classificació per a la Divisió d'Hono

Després de no aconseguir la classificació per a la Divisió d'Honor, el VPC femení ha tingut una estrena triomfal a Primera catalana. Les jugadores de Dani Raya s'han imposat al Sitges per 73 punts de diferència, 83-10.

Les andorranes han signat un partit gairebé perfecte davant un rival que s'ha presentat a l'Estadi Nacional amb els efectius justos i que ha acabat jugant a 12 per lesions.

Al descans el marcador ja assenyalava un clar 47 a 10 i en la segona part s'ha mantingut la superioritat local, tan física com de joc.

Imatges: Arnau Gaya