El VPC torna al camí de la victòria contra el Verfeil (40-30)

Triomf important del VPC a l'Estadi Nacional contra el Verfeil, per 40 a 30. Els tricolors s'han retrobat amb la victòria quatre jornades després i han quallat un gran partit ofensiu.

El VPC ha tornat al camí de la victòria i ho ha fet amb un festival d'anotació. Els de Jean Arnaudin rebien la visita del segon classificat, el Verfeil, amb la necessitat de sumar punts i així ha estat.

Els tricolors han sortit forts amb dos assajos als primers 15 minuts. Sebas Barrera ha estat el gran protagonista convertint-se en la referència anotadora. El bon partit dels davanters ha permès obrir el camp per als tres quarts i això ho ha aprofitat el VPC. Al descans, 23 a 6.

La segona meitat ha començat amb els tricolors endollats i en quinze minuts ja havien anotat dues marques més, de Befile i Mauricio Fernández.

Els d'Arnaudin seguien dominant i Pep Arasanz feia el cinquè assaig de la tarda, 40 a 11.

L'equip s'ha relaxat i això li ha costat el punt de bonus ofensiu, sobretot els darrers 5 minuts, amb dos assajos dels visitants. Al final, 40 a 30. Segons Barrera, "és una victòria molt esperada que demostra tot el que hem treballat". Un triomf que encara s'ha gaudit més per haver-lo protagonitzat a casa.

Per la seva banda, Arnaudin també ha destacat que "és una victòria molt important", afegint que és un fet "que ens permetrà aconseguir una sèrie de triomfs a partir d'ara". L'entrenador també ha valorat que "un petit punt negatiu és la lesió d'un jugador i la pèrdua del bonus defensiu els darrers minuts, però és anecdòtic perquè ha estat una gran victòria".

Després de quatre derrotes consecutives, els d'Arnaudin confien que la victòria serveixi de punt d'inflexió per a les properes jornades amb la vista posada a la part alta de la classificació.

Imatges: Arnau Gaya