La Vuelta i la Copa del Món BTT fan augmentar les vendes del sector del ciclisme

www.andorradifusio.ad

Aquests dies en què se celebra la Copa del Món de BTT i arriba la Vuelta augmenta l'interès pel ciclisme. I això afecta El sector i les botigues de bicicletes. Les elèctriques i les de carretera són les que desperten més interès entre els aficionats. 

Les dues rodes són el vehicle estrella al Principat aquestes últimes setmanes d'agost. La Copa del Món de BTT i la Vuelta, una rere l'altra, atreuen visitants que en el seu viatge aprofiten per aturar-se a les botigues de bicicletes i fer algunes de les rutes del país, així ho assegura el president de la federació de ciclisme, Gerard Riart: "Els del BTT són gent que van a fer un recorregut i van a veure les curses i els de carretera també aprofiten per llogar bicis i fer algun port de muntanya".

Això, segons la Federació de Ciclisme, fa que la situació millori. "Cada vegada més som un país molt demanat pel sector del ciclisme."

El mes d'agost és sempre intens a les botigues, però aquest ho és encara més. A Jorma, però, expliquen que no necessàriament es reflecteix en l'augment de la venda de bicicletes. "Es mou la venda dels complements i accessoris, detalla el propietari de la botiga, Jordi Granja.

Els últims anys, asseguren, són les bicicletes elèctriques i les de carretera les que susciten més interès. "El que més es ven és la bicicleta elèctrica, és un fenomen de moda i va molt bé a tothom. La bici de carretera ens està funcionant molt bé de gamma alta."

Des de la botiga afegeixen que al sector encara li falta apostar per la mobilitat urbana, "falten carrils bicis".

Aquests dies són molt intensos per a les botigues i les pistes de ciclisme. La Copa del Món de BTT i la Vuelta milloren les vendes i situen Andorra en el mapa del ciclisme. El sector reconeix, però, que encara té marge de millora, en especial en la mobilitat urbana.

Informa: Gerard Castillo

Comparteix: