Vuit propostes per construir els pisos tutelats de Sant Julià

Sant Julià de Lòria ha rebut vuit propostes per construir els pis

Sant Julià de Lòria ha rebut vuit propostes per construir els pisos tutelats que s'ubicaran a l'entrada de la parròquia.

Fa un parell de setmanes que es va tancar el concurs i entre els projectes, s'han acabat desestimant alguns pel cost i d'altres per no complir exactament amb les condicions imposades.

Cal destacar que el projecte està pensat per finançar-se amb fons publico-privats i que el pressupost previst és d'uns 8 milions d'euros. Seran estudis entre 40 i 50 metres quadrats amb serveis comunitaris, com el menjador i es construirà en uns terrenys d'uns mil metres quadrats. 

La idea és que en surtin uns 70 pisos que ocuparien persones majors de 65 anys. La gestió estarà encapçalada per una fundació on la Creu Roja portarà el control sanitari i Bomosa, l'empresarial. Es tracta d'un projecte d'interès nacional i és un model que encara no existeix al país.

Informa: Òscar Serrano

Comparteix:

S'incrementen els accidents de trànsit l'any 2022 amb 2 víctimes mortals La Massana 1-10, la proposta que la resident a Faber Andorra Yen yu Tseng ha desenvolupat a base de roba utilitzada