ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Xabier Ajona descarta la tirolina i un giny per apropar Naturlàndia a Sant Julià

www.andorradifusio.ad

Naturlàndia té previst obrir els dos sectors el 27 de juny. Serà el primer estiu amb el nou director general. La contractació de Xabier Ajona ha de servir per redirigir el futur de l'ecoparc i rentar-li la cara. Es tracta d'un nou projecte que demana temps i bones decisions.    

Xabier Ajona té la difícil missió de reflotar Naturlàndia. El nou director general s'ho qüestiona tot. Això sí, té clar que no és el moment de fer grans inversions. No a la tirolina i no a un giny que apropi la parròquia a aquest ecoparc.

Naturlàndia ha estat tradicionalment un pou sense fons i amb l'arribada de Xabier Ajona el comú de Sant Julià de Lòria espera posar fi a la sagnia econòmica. Estudiar molt bé els números i evitar inversions faraòniques seran dos punts clau de la nova direcció.

Per això, Ajona descarta el projecte de la tirolina, que tenia un cost d'uns cinc milions d'euros i obre la via a noves idees.

Una de les idees que fa anys que sona és apropar Naturlàndia a Sant Julià amb un giny mecànic. A hores d'ara Ajona no veu viable aquesta opció.

Una de les apostes fermes del nou director és la restauració. Aquest cap de setmana s'obrirà l'operatiu a la Cota 2.000 i la intenció d'Ajona és poder oferir servei tot l'any.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares 

Comparteix:

3.236.74.69