ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Xavier Altimir deixarà la presidència de la CEA aquest setembre

www.andorradifusio.ad

El president de la Confederació Empresarial no aspirarà a la reelecció després de dotze anys en el càrrec. Ho va anunciar ahir a la nit durant la gala de lliurament dels premis que la patronal concedeix cada dos anys i que en aquesta ocasió han distingit set empreses.

Xavier Altimir, president de la Confederació Empresarial des del 2006, creu que ha arribat el moment del relleu al capdavant de la patronal. Durant la gala de lliurament dels Premis CEA va anunciar que serà al setembre quan passi el testimoni a un nou president i a nou equip directiu. Creu que deixa l'entitat en un molt bon moment, superada la crisi econòmica, havent-la posicionat com a interlocutor de referència del sector empresarial i aconseguint aplegar fins a 830 socis. Espera que la línia de treball sigui continuista i avança que "si no hi ha cap sorpresa d'última hora, hi ha com a mínim una candidatura per donar continuïtat a la tasca que s'ha anat fent durant 12 anys".

Les empreses i entitats reconegudes durant la gala dels Premis CEA 2018 per la projecció i impacte de les seves activitats són el Grup Perfumeria Júlia, el projecte Merkaat de Crèdit Andorrà, Tag Systems, FEDA, El Rebost del Padrí, el Bàsquet Club Andorra i Caldea.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Enric Fernández / Cedides per CEA

Comparteix:

3.229.118.253