Xavier Espot parla públicament de la seva orientació sexual

www.andorradifusio.ad

Al seu pas per l'"Avui serà un bon dia" de Gabriel Fernàndez, el cap de Govern ha deixat clara, sense embuts, la seva orientació sexual. I ho ha fet per reivindicar que Andorra és un país tolerant on no es discrimina ningú per aquesta raó, tot i admetre que encara hi ha feina per fer per assolir la plena igualtat de drets en aquest àmbit. Ha posat d'exemple la seva pròpia experiència vital, malgrat reconèixer que no per a tothom té per què haver estat així. Xavier Espot confia que el fet que ell hagi arribat a ser cap de Govern encoratgi els joves a assumir que la seva orientació sexual en cap cas no ha de condicionar el seu futur.

"Jo soc gai. No me n'he amagat mai. Ara bé, si no m'ho pregunten tampoc no he de manifestar-ho, en el sentit que això no defineix la totalitat de la meva persona i encara menys de la meva persona política. Però al mateix temps, jo crec que no ha de suposar cap inconvenient manifestar-ho. I si això serveix perquè molts nens, joves o adolescents, que estan passant per un moment difícil, vegin que al final, independentement de la seva condició o orientació sexual, en aquest país pots prosperar i arribar a la més alta magistratura, doncs jo estic encantat de manifestar-ho."  

Xavier Espot, Cap de Govern 

Informa: Jordi Cama

Comparteix:

Les matriculacions disminueixen un 22% respecte l'agost del 2022 La fiscalia modifica la qualificació de grup criminal organitzat als acusats del judici de BPA