Xifra rècord de consultes a l'Institut Nacional de l'Habitatge

www.andorradifusio.ad

Xifra rècord de consultes les que ha rebut el 2023 l'Institut Nacional de l'Habitatge, 868. Una bona part són sobre les pròrrogues del lloguer i la documentació que es necessita per demanar ajudes. 

L'habitatge és una preocupació creixent que es pot veure tant al carrer com en les consultes a l'Institut Nacional de l'Habitatge. I és que el 2023 han fregat el miler, fet que suposa la xifra més alta mai assolida des que es va crear la institució. 

I entre aquesta consultes, què és el que demana més la gent? Doncs, sobretot, els requisits per demanar ajudes a l'habitatge i les pròrrogues dels contractes de lloguer. Una altra de les preocupacions també ha estat el procediment per recuperar l'habitatge per a ús propi, que deixa les congelacions en paper mullat. 

Pel que fa al perfil, destaquen i amb diferència els arrendataris. Ara bé, propietaris i immobiliàries copsen més de la meitat de les consultes. Són sobretot les consultes dels professionals les que més creixen. 

Grafisme: Marta Pons
Imatges: Arxiu RTVA
Informa: Redacció

Comparteix:

Adam Beyer, Ilario Alicante i Marco Carola, caps de cartell de l'Snowrow Preocupació dels comerços perquè les protestes a França es mantinguin