Cara o Creu

Comparteix:

Cara o Creu: Especial saló gent gran

Cada tarda fem una ullada a tot allò que ens aporta i que ens fa passar una bona estona, ens plantegem l’actualitat des de la informació, per ser més crítics, però també més solidaris i responsables. Estem pendents del que és tendència en música, en moda i en gastronomia; recuperem els clàssics de la literatura i descobrim les novetats cinematogràfiques. Naveguem a la recerca de noves propostes a través de l’univers online, des del nostre lloc web.

A Cara o Creu comptem amb la col·laboració de diferents veus del teixit social del nostre entorn que ens aporten el punt de vista del que ells viuen i sobretot comptem amb la pluralitat de tots els que ens seguiu.

Som el David Carmona, la Viviana Besolí, la Meri Picart i la Lourdes Prat, de dilluns a divendres entre les tres i les sis, passem la tarda amb tu. Escolta'ns, mira'ns, consulta'ns... Cara o Creu 

https://www.facebook.com/Caraocreu           https://twitter.com/Cara_o_creu


 • Cara o creu especial Saló de la Gent Gran 2 hora

  Especial Saló de la Gent Gran, dijous 3 d'Octubre de 2013. 

  Hem parlat de salut transversal i de la dignitat de la bellesa amb la doctora Àngels Codina, i hem compartit una estona amb els usuaris dels tallers de gent gran i el progessor de teatre el Sergi gonzalez. La Meri Picart ens oferia connexions amb els diferents stands i serveis que s'exposaven. 

 • Cara o creu especial Saló de la Gent Gran 3 hora

  Especial Saló de la Gent Gran, dijous 3 d'Octubre de 2013. 

  Una tertúlia amb padrins molt interessant i el Servei de teleassistencia que presenta la Creu Roja, i actuacions i tallers. 

 • Cara o creu especial Saló de la Gent Gran 1 hora

  Programa especial Saló de la gent gran, 3 octubre de 2013. Durant la primera hora hem parlat de la implicació d'institucions i entitats privades en el benestar de la Gent Gran. Al nostre stand hem compartit micròfons amb la Consol Major d'EE, Trini Marin i amb la consellera de Gent Gran, Magda Sifreu. De la fundació Crèdit Andorra ens han acompanyat la Francesca Ros i el Joan casas. I les connexions i entrevistes de la Meri Picart amb el lluís Sàmper i el Raonador del Ciutadà Francesc Rodríguez entre d'altres. 

Facebook

Twitter