Conferències i col·loquis

Comparteix:

Conferències i col·loquis

Aquí trobaràs les conferències i col·loquis que hem emès en directe per tornar-les a gaudir quan vulguis i des d'on vulguis.

ÚLTIM PROGRAMA

Filant xarxes

  • Mòbil i xarxes socials: reptes per a la salut mental

    El 90% dels adolescents disposen de mòbil amb accés il·limitat a Internet als 10 anys, segons la mitjana, i més del 30% passa més de 5 hores connectat, sobretot a les nits. Unes xifres que preocupen a les famílies, educadors, professionals de la salut i a molts joves i que s’han posat sobre la taula en la primera de les tres jornades 'Filant xarxes', organitzades pel comú d’Andorra la Vella amb la col·laboració d’Unicef a El Rusc. Davant d'aquestes dades alarmants, els participants coincideixen en què els joves haurien de tenir, com a mínim, el seu primer mòbil als 12 anys.

     

  • Convivència i resolució de conflictes com a factors de salut

    'Convivència i resolució de conflictes com a factors de salut'. És el títol de la segona conferència del cicle Filant Xarxes, impulsat pel departament de Joventut d'Andorra la Vella. Un espai obert, de diàleg intergeneracional, que ha volgut posar el focus en l'etapa de l'adolescència com un moment crucial per aprendre a desenvolupar-se de manera positiva. S'ha destacat que els amics, l'escola, la família i la ciutat són quatre entorns clau per aquest desenvolupament.

Facebook

Twitter