El temps

Comparteix:

Cada dia, la informació meteorològica d’Andorra, al detall, amb una atenció especial durant la temporada d'hivern, a les estacions d'esquí, les nevades i el perill d'allaus. Compartim vídeos inèdits, fotografies i experiències de tots vosaltres per fer-vos partícips de la nostra passió: Andorra i el Pirineu.


El temps Andorra, dilluns 20 de maig del 2024

  • El temps migdia 20 de maig

    No farà net el temps del dilluns de la segona Pasqua. El matí tindrà més clarianes, però ràpidament els núvols creixeran durant la tarda, i acabaran deixant nous xàfecs. La neu un altre cop es presentarà per sobre dels 2100 metres. No esperem grans tempestes, en qualsevol cas, i seran fenomens intermitents els que cauran.

  • El temps vespre 20 de maig

    Una altre vagada el temps canviant ha estat evident al nostre país aquest dilluns, i les properes hores encara tindrem una mica de tot. De moment, la nit i el matí de dimarts tornaran a ser frescos, amb algunes gelades a l'alta muntanya. Igualment, amb més clarianes. El dimarts a la tarda tornaran els núvols, amb ruixats però menys que avui. Seran més probables a parròquies altes. No varia la temperatura, o sigui que no farà una calor gaire intensa.

     

Facebook

Twitter