ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els candidats a Canillo afronten la darrera setmana de campanya parlant d'infraestructures i l'escola bressol

www.andorradifusio.ad

En la segona i darrera setmana de campanya les candidatures a Canillo han parlat d’infraestructures i de l’escola bressol.

Les dues candidatures que concorren a les eleccions de diumenge a Canillo, encaren la darrera setmana de campanya parlant de noves infraestructures i l’escola bressol. Una voravia per als vianants que arribi fins al santuari de Meritxell i la creació d’un parc infantil cobert per a nens i nenes d’1 a 8 anys són algunes de les propostes plantejades.

Demòcrates+Independents aposta per l’estudi d’accessibilitat de vianants des de la rotonda de Meritxell fins al santuari. També vol embellir les casetes d'escombraries de la zona i renovar la parada d’autobús, embellint-la i protegint-la de les condicions climatològiques de l’hivern. Des de la candidatura, Begoña Rubio destaca que és un indret ple de turistes, sobretot, des que el temple va ser nomenat basílica menor.

També volen continuar treballant per la construcció d’una voravia que uneixi el poble de Prats amb Canillo i habilitar places d’aparcament.

Objectiu Comú ha volgut parlar de l’escola bressol. Asseguren que és una de les millors del país. Volen planificar una millor dotació de serveis, amb la col·laboració dels responsables del departament de l’escola. El candidat Santiago Garcia proposa una reunió amb els professionals del centre per valorar la situació de l’actual funcionament i incloure-hi noves propostes o millores si s’escau.

A més, plantegen l’adequació d’un espai com a parc infantil cobert per a infants entre 1 i 8 anys. Consideren que és una infraestructura necessària, sobretot, pel vent i la neu que hi ha a l'hivern.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

18.208.126.130