ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les candidatures de Sant Julià copsen els neguits als quarts, celebren reunions sectorials o expliquen propostes per al centre

www.andorradifusio.ad

A Sant Julià de Lòria, Desperta Laurèdia ha insistit a solucionar els problemes que pateixen els veïns dels quarts. Terceravia+Unió Laurediana+Independents ha continuat amb les reunions sectorials, mentre que Units pel Canvi ha explicat la seva aposta per revitalitzar el centre de la parròquia.

Sant Julià de Lòria té un volum important de la seva població que viu als quarts i des de Desperta Laurèdia tenen clar que es mereixen els mateixos serveis que la gent que viu al centre de la parròquia. En una reunió de poble a Aixirivall han pogut constatar quines són les principals problemàtiques dels veïns i veïnes d'aquestes zones: una millor freqüència dels autobusos comunals, una millora de les carreteres i accessos i també acabar els serveis que estan a mig fer en algunes urbanitzacions, explica el cap de llista, Cerni Cairat.

Terceravia+Unió Laurediana+Independents continua amb les reunions de poble en diversos sectors de la parròquia. La darrera ha estat a Fontaneda, on el cap de llista, Josep Majoral, i altres membres de la candidatura han pogut fer arribar les seves propostes. Estan satisfets de com estan funcionant. Han aprofitat per recordar els grans eixos del seu programa, que són la transparència i la proximitat amb la ciutadania, i també remarcar la importància d'infraestructures tan importants per a l'entrada a la parròquia com el vial.

Tant Desperta Laurèdia com Terceravia+Unió Laurediana+Independents van acabar el sisè dia de campanya electoral amb reunions de poble a diferents punts de la parròquia. Una fórmula que els serveix per intercanviar opinions directament amb la ciutadania.

Mentrestant, Units pel Canvi, ha manifestat la importància de revitalitzar el centre de la parròquia amb una proposta particular. Per Units pel Canvi és important fer unes ciutats més urbanes, que donin una millor mobilitat a les persones i que, alhora, puguin gaudir d'espais verds segurs. Per això aposten per convertir per a vianants el tram de l'avinguda Verge de Canòlich que va des de la plaça de la Germandat fins al carrer de les escoles. Creuen que és factible i que té un cost poc significatiu. A més, d'acord amb els veïns, volen convertir les parcel·les buides en zones verdes, diu el candidat suplent Gerard Alís. Alís ha remarcat que això revitalitzaria el centre de la parròquia i faria que el comerç es rellancés.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

18.206.194.134