ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Cultura i urbanisme el tercer dia de campanya a Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

Tres de les quatre llistes que es presenten a les eleccions comunals del 15 de desembre a Escaldes-Engordany han escollit diferents punts de la vila per donar a conèixer una part del seu programa electoral. El tercer dia de campanya s'ha centrat per a Unió per Escaldes-Engordany, Demòcrates i Partit Socialdemòcrata en la seva visió de la cultura i aspectes de l'urbanisme de la parròquia.

Unió per Escaldes-Engordany vol reconduir el futur del Clot d'Emprivat. Higini Martínez-Illescas proposa una nova reforma normativa encaminada a fer més atractiva la construcció per als propietaris. Aquests hauran de construir edificis singulars que esdevinguin pols d'atracció turística. També serà necessari que en el cas de l'alliberament d'espai, el comú pugui decidir el que s'hi fa.

Demòcrates vol canviar l'aspecte de l'avinguda Fiter i Rossell, amb unes obres de separativa d'aigües que s'aprofitaran per a refer voravies i col·locar elements d'embelliment. També tenen previst que en la zona de l'antic escorxador es construeixi una plaça i un edifici públic. De tot plegat diu Núria Barquín, es farà partícips els veïns amb reunions per recollir propostes i informar.

En matèria cultural el PS té com a objectiu que el potencial creatiu d'Escaldes-Engordany sigui reconegut per la Unesco a escala internacional. Rosa Gili assegura que aquest segell de qualitat creativa i cultural seria un focus d'atenció que atrauria més turistes a la vila escaldenca. Això seria un bon revulsiu econòmic.

El partit socialdemòcrata reconeix la tasca feta fins ara que queda lluny, però, del que es mereix la parròquia segons el partit.

Informa: David Domingo-Sílvia Mestre
Imatge: Anna Ginestà-Sergi Linares

Comparteix:

18.208.202.194