ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La renovació de l'aplicació de turisme i propostes per a Soldeu, a Canillo

www.andorradifusio.ad

La renovació i actualització del web i l'aplicació de turisme de la parròquia, així com propostes per al poble de Soldeu, són els temes que s'han tractat durant el dia de campanya a Canillo.

La promoció i informació turística de la parròquia són un aspecte que es vol potenciar mitjançant la renovació de l'aplicació i el web de turisme. Demòcrates+Independents vol fer més visibles els comerços, hotels i allotjaments turístics. A més, tenen la intenció de facilitar, a través d'aquestes plataformes, la compra de serveis com el forfet de Grandvalira o l'entrada del Palau de Gel. També proposen oferir descomptes als visitants per tal de fidelitzar l'usuari i incrementar la seva despesa, diu el cap de llista, Francesc Camp. Volen col·laborar amb Actua Tech i Andorra Telecom per tenir dades dels turistes i oferir una xarxa wifi gratuïta als pobles de la parròquia.

Mentre que la candidatura de Demòcrates+Independents vol renovar el web i l’aplicació de la parròquia per atraure més turistes, Objectiu Comú ha presentat les seves propostes per al poble de Soldeu. Són iniciatives per als veïns i per als turistes.

L’embelliment del nucli antic i la plaça del Poble de Soldeu és un dels exemples de les propostes d'Objectiu Comú per al desenvolupament urbanístic de la parròquia. A més, volen destinar partides pressupostàries per solucionar les anomalies en el subministrament de l'aigua a la zona. Proposen fer més agradables i respectuoses amb la natura les places i espais públics. Per als turistes, proposen un ambient festiu a l'hivern amb diverses activitats i música, i un mercat durant l'estiu, diu Serge Marc Lucas. Destaquen que és un poble viu i volen un equilibri entre les persones que hi viuen i els visitants.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

18.206.194.134