ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

SAETDE i el patrimoni natural, focus de la campanya a Encamp

www.andorradifusio.ad

Aquest diumenge la neu i el medi natural al voltant de la concessió de SAETDE centren la campanya a Encamp.

En un dia com avui la concessió de SAETDE és un punt a destacar a la campanya d'Encamp pel futur de la concessió i d'accions a fer-hi com el desenvolupament del parc natural de cercle de Pessons.

Parlant amb la concessió de SAETDE, el candidat dels socialdemòcrates, Oliver Valero, vol crear el Parc Natural de Cercle de Pessons. Una de les prioritats serà protegir el medi natural i les espècies que hi habiten com les marmotes amb un seguit de restriccions.

En aquesta zona la prohibició de caça també s'estendrà a la setmana de l'isard. Les mateixes mesures les volen aplicar al terreny que els pertany de la Vall del Madriu on, a més, diu que si entren al comú no dubtaran a prohibir-hi l'accés rodat. Una concessió perquè la neu sigui motor de futur. Amb aquest enunciat pel candidat d'En Comú per Encamp, Jean Michel Rascagnères, vol avançar-se a la finalització del contracte amb SAETDE per treballar amb previsió i assegurar les inversions de futur. El comú actual ja ha treballat amb la fórmula de com rescindir l'actual contracte i convocar un nou concurs internacional.

La concessió es farà segons un concurs regulat per la llei de Contractació Pública i que haurà de tenir en compte el passat amb SAETDE i reptes de futur com el mediambiental.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

35.172.233.2